Voor- en naschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

VSO

VSO staat voor voorschoolse opvang. Dat wil zeggen dat kinderen voor schooltijd naar MAM’s komen. De VSO begint om 07.45 uur en eindigt als de St. Bernardusschool aanvangt, om 8.30 uur. Tijdens de VSO hebben de kinderen de gelegenheid om wakker te worden, te ontbijten en nog wat te spelen. Als het tijd is om naar school te gaan, brengen de MAM’s Specialisten de kinderen naar school.

BSO

BSO is de afkorting voor buitenschoolse opvang. De buitenschoolse opvang vindt plaats na schooltijd en niet te vergeten in de schoolvakanties. De buitenschoolse opvang is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De MAM’s BSO start wanneer de school uit gaat. MAM’s haalt de kinderen uit school en na samen wat gegeten, gedronken en verteld te hebben, kiezen de kinderen hoe zij de middag/dag willen invullen. Kinderen die het moeilijk vinden keuzes te maken worden hierbij begeleid.

De BSO vindt plaats op onze locatie aan de Hoofdstraat in Epe. Sinds 2018 bieden we ook BSO aan in de borg van de Bernardusschool. Deze BSO is gericht op kinderen vanaf 7 jaar en vindt plaats op dinsdagmiddag en donderdagmiddag, tijdens de schoolweken.

Inschrijven bij MAM’s

Bij MAM’s zijn alle kinderen welkom. Wilt u er zeker van zijn dat uw kind geplaatst wordt op de plek en het moment dat het u past, dan is het belangrijk om tijdig in te schrijven. Via onze website www.mamskinderopvang.nl, kunt u kiezen voor de locatie Epe. Na het invullen en verzenden van het inschrijfformulier zal er contact met uw worden opgenomen om een afspraak te maken voor een rondleiding en/of voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Yvonne Kwakkel– MAM’s Expert
Hoofdstraat 50 8162 AK Epe
(0578) 61 48 84
epe@mamskinderopvang.nl
www.mamskinderopvang.nl

Willem Tellstraat 70
8162 ET Epe

telefoon:
(0578) 613 068

e-mail:
directie@stbernardusschool.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep