Welkom op de groepspagina van groep 8.

Onze groep 8 is supergezellig! We werken heel hard en hebben veel lol met elkaar. Op de foto’s is het volgende te zien:

Op weg naar De Efteling, kijkochtend op de RSG, spinnenwebben maken, Maartje helemaal nat geworden door proef met waterdruk en een Kahoot van Olivier.

Bezoek aan de RSG – door Mike en Luna

We kwamen binnen en we kregen een warm welkom. Daarna gingen we per groepje met twee of drie leerlingen van het RSG als begeleiders de school rond. De groepen kregen allemaal wat anders te doen. Eén groepje ging naar wiskunde, daar deden ze ganzenbord met wiskunde. De andere groep ging knutselen en fantasiediertjes maken. Dat was echt superleuk! De derde groep ging een sleutelhanger maken. Je moest hem zelf vijlen en graveren. Ook hebben we pizza’s gemaakt, die waren best lekker, en vuur gemaakt en dieren geknuffeld. Als laatste kwamen we allemaal weer bij elkaar bij de atheneum TT (tweetalig) lokalen. Hier kregen we wat te drinken en popcorn, terwijl we naar de uitleg over het tweetalig atheneum luisterden. Het was een leuke ochtend!

Bezoek aan De Noordgouw – door Isabelle en Roselyn

Op 24 november zijn we met onze klas zijn we naar de Noordgouw geweest. Het was een lange fietstocht. Eerst gingen we naar aardrijskunde toen hebben met de atlas gewerkt. De docent van aardrijkunde was grappig. Daarna zijn we naar gym geweest daar hebben we salto’s gedaan balanceren, badmintonnen en klimmen op de monkeyboars. Ze hebben heel veel verschillende gymdocenten onze was heel aardig. Na de gym zijn we naar de aula geweest. De aula is heel groot want iedereen eet daar. Na de pauze hadden we mentor les. Hij heeft ons uitgelegd wat een mentor is en doet. De mentor was heel aardig. En we hebben spelletjes gedaan. Toen gingen we naar frans. Het was een leuke docent. Het enige nadeel was dat ze met baby liedjes les gaf.

We hebben een hele leuke dag gehad.