Welkom op de groepspagina van groep 7.

Dit is groep zeven. Groep zeven is een superleuke klas. In groep zeven beginnen we vaak de dag met lezen of nieuwsbegrip. Dat is leuk om te doen. En als we dat hebben gedaan, gaan we lekker bezig met rekenen. Daarna hebben we pauze en gaan we lekker buiten spelen. Dat is fijn, dan kan je lekker spelen. Als we weer binnen komen, gaan we wat eten en drinken. Daarna gaan we bezig met spelling dictee en spelingwerkboek. Daarna gaan we bezig met taal. Het is leuk om spelling en taal te maken. En daarna hebben we lekker pauze. Buitenspelen en eten en drinken. Na de pauze gaan we bezig met de weektaak. Dan werk je aan extra werk dat je aan de eind van de week moet afhebben. Hierna hebben we soms kanjertraining, muziek, verkeer en creatief. Deze dingen zijn leuk om te doen. Daarna gaan we lekker naar huis. ´s Woensdags hebben we gym. We gaan met de fiets heen en terug samen met groep acht. Maar we zijn voor gym nog wel eerst op school. ´s Maandags hebben een aantal kinderen Eureka. Eureka is voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben. Groetjes groep zeven.