Onderwijs op maat

Kinderen raken gemotiveerd om te leren als ze voldoende uitdaging ervaren. Soms biedt de reguliere lesstof niet voldoende uitdaging. Dan bieden wij kinderen extra uitdagende lesstof in de eigen groep aan.

Ook kunnen kinderen die dat nodig hebben extra uitdaging krijgen buiten de groep. Kinderen kunnen hier nóg meer leren om sociale vaardigheden in te zetten tijdens filosofie of het doen van coöperatieve spellen. Verder kan er Chinese les gevolgd worden of kunnen kinderen aan een project werken over een bepaald thema. Hierbij ligt de nadruk op zelf op onderzoek gaan, leren van en met elkaar, plannen en presenteren.

Drie niveaus

We geven altijd les op drie verschillende niveaus. Kinderen die het nodig hebben, krijgen extra instructie in de groep. Daarnaast is het mogelijk om extra ondersteuning te krijgen buiten de groep.