ICT

ICT is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Al in groep 1 gaan de kinderen aan de slag met spelletjes op computer, tablet en digibord.

Ze leren de eerste woordjes te typen en werken met een muis. In de hogere groepen zoeken leerlingen steeds vaker op internet en maken zij een eigen PowerPoint of Prezi.

Vanaf groep 4 werken de kinderen voor de basisvakken met Snappet. Met kleine tablets werken kinderen in een online omgeving aan persoonlijke doelen vanuit de methoden die we als school gebruiken. Hierdoor kan er echt op maat gewerkt worden. In elke klas zijn diverse digitale leermiddelen die ons onderwijs ondersteunen. U kunt hierbij denken aan pc’s, tablets en laptops, maar ook beebots, lego MindStorms en Osmo.