Welkom op de groepspagina van groep 8!

Wij zijn een groep met 29 kinderen; 14 jongens en 15 meiden. We werken hard, kletsen gezellig, lachen graag.

We krijgen natuurlijk gewone lessen, zoals breuken, procenten, verhoudingen, ook werken we met het metriek stelsel en kunnen we maten in elkaar omzetten. Daarnaast oefenen we flink met werkwoordspelling en grammatica/zins-ontleden, leren we Engels en werken we aan geschiedenis/aardrijkskunde/biologie thema’s met Blink, maar in groep 8 doen we ook een paar andere dingen.

Zo zijn we op dit moment bezig met EHBO lessen, regelen wij 1x per week het oud papier en schone doeken voor alle klassen, hebben we ‘periode-opdrachten’ (keuze-werk: ontwerpen/tekenen/schrijven/onderzoeken) en gaan we straks natuurlijk op kamp en een leuke musical instuderen.

Kom gerust nog eens kijken, want we gaan proberen af en toe wat foto’s op deze pagina te plaatsen.