Welkom op de groepspagina van groep 5

Leuk dat u hier een kijkje komt nemen!

Wij zijn een gezellige groep met 25 kinderen. Onze juffen zijn juf Gwendolyn en juf Maaike.

Elke maandag en dinsdag lezen wij op eigen niveau in groepjes. We lezen afwisselend de kinderkrant, een leesboek, stripboeken maar ook bij de juf.

Rekenen en Taal maken wij op een device, Snappet. Dit werkt erg fijn, doordat de juf en wijzelf meteen onze fouten kunnen zien en verbeteren.

Elke dag oefenen we dictee met de categorieën, deze hangen in de klas. En maken wij in het werkboek nog extra oefeningen.

De juffen zijn vaak creatief en geven ons instructie/les door middel van Coöperatieve werkvormen en bewegend leren.
Bij het vak Wereld Oriëntatie werken we met de methode Blink. Na het eerste thema ‘Wereldse kinderen’ zijn we nu bezig met ‘Bijzondere Bewoners’ op onze planeet.

Gym krijgen wij van vakleerkrachten. Dit is afwisselend en leuk.

Op donderdag en vrijdag is er vaak in de middag ruimte voor creatieve vakken of verkeersles. Daarnaast besteden we ook aandacht aan Kanjertraining.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje in de klas te komen nemen, zodra de Corona maatregelen dit toelaten.