Welkom op de groepspagina van groep 5/6.

Leuk dat u hier een kijkje komt nemen!

Wij zijn een gezellige groep met 28 kinderen. Er zitten 20 kinderen in groep 5 en 8 kinderen in groep 6. Onze juf heet Yvette Koers en zij is de hele week onze juf. Behalve op vrijdagmiddag, dan gaat groep 5 naar juf Annemieke en groep 6 sluit aan bij de kinderen uit de groep 6 van juf Gerriët.

Nieuws uit de groep

Kanjertraining
Bij de kanjertraining doen we veel oefeningen. Op de foto zijn we bezig met een oefening die draait om samenwerking. We moesten namelijk alle stoelen uit het lokaal krijgen. Nou lijkt dat heel makkelijk, maar we mochten niet overleggen en niet de vloer aanraken. Pff.. het was een hele klus, maar…. HET IS GELUKT!

Kerstdiner

Proefjes doen
Hier zijn we aan het uittesten wat er met een veer kan gebeuren als je de veer in olie of water legt. We moesten allemaal vragen beantwoorden over de veer. Bijvoorbeeld: wat gaat er gebeuren als je hem in olie of water doet. Dit project was voor Blink.

Sinterklaas in groep 5/6
In de ochtend kwam sinterklaas aan met een ME busje. Op de foto zie je dat sinterklaas aankomt lopen. We kregen heel veel pepernoten van de pieten.
Op de andere foto’s zie je de surprises die gemaakt zijn. We hebben een spel gespeeld om de surprises open te maken. Soms mocht je een surprise aan iemand anders geven of je eigen pakken. Op een van de foto’s zie je dat een van ons een surprise open maakt. We vonden de surprises heel leuk.
Opeens klopten er pieten op de deur en wij begonnen meteen met dansen. We deden een welkomstdans. De pieten en sinterklaas vonden het heel leuk.

ANWB Streetwise