Welkom op de groepspagina van groep 4.

Groep 4 bestaat uit 10 jongens, 10 meiden en de juf. Wij zijn een gezellige klas, kletsen veel en maken graag grapjes. We leren dit jaar de tafels, hoofdletters schrijven en 12 categorieën voor spelling. Ook maken we dit jaar voor het eerst alle rekensommen op de tablet.  Dat vinden wij heel leuk! We werken hard maar hebben ook tijd voor leuke dingen. Bekijk de foto’s om te zien wat voor leuke dingen wij allemaal doen. Veel kijkplezier! (klik op de afbeelding voor grotere foto’s/collages)

Nieuws uit de groep

Vulpen
Groep 4 heeft vandaag voor het eerst met een vulpen geschreven. Eerst even oefenen op het kladblok. Daarna mochten ze in hun schrijfschrift schrijven. Dat ging heel erg goed. Toppers.

Blink
Het thema van deze periode is ‘De wereld rond’. De kinderen leren dat mensen elkaar op verschillende manieren kunnen begroeten, welke spelletjes er gespeeld worden in landen en wat mensen in andere landen zoal eten. Deze week hebben we een Amerikaans, Frans en Peruaans spel gespeeld. Op de foto’s ziet u het Peruaanse en Franse spel. Uw zoon of dochter kan u vast de regels uitleggen. Veel kijkplezier!

Voorlezen
Groep 4 leest een prentenboek voor aan groep 1.

Kerst

Streetwise