Welkom op de groepspagina van groep 4.

Groep 4 bestaat uit 6 jongens, 15 meiden en twee juffen (juf Tamara en juf Maaike). Wij zijn een gezellige klas, kletsen veel en maken graag grapjes. We leren dit jaar de tafels, hoofdletters schrijven en 12 categorieën voor spelling. Ook maken we dit jaar voor het eerst alle rekensommen op de tablet.  Dat vinden wij heel leuk! We werken hard, maar hebben ook tijd voor leuke dingen.

Groep 4 heeft een interactieve voorstelling gehad in het Kulturhus.

Vandaag was het feest in groep 4: we hebben geproost met kinderchampagne op onze nieuwe vulpennen. Vanaf vandaag schrijven we met deze vulpen in ons schrijfschrift. We hebben er zin in!

Blink thema ruimtereis:

We hebben vandaag geoefend als astronaut. Hoe beweeg je? Hoe moeilijk is het om een draad in een naald te krijgen met handschoenen aan? We hebben getekend als astronauten, liggend op onze rug met een papier onder de tafel geplakt. Hoe goed zijn onze ogen? Wat gebeurt er als je steeds op de kop hangt?