Welkom op de groepspagina van groep 3.

Onze groep bestaat uit 14 meisjes, 6 jongens en 2 juffen (Juf Lianne en Juf Astrid).

In groep 3 gaat er veel aandacht uit naar het lezen. We leren lezen met behulp van de methode ‘Lijn 3’. Tijdens het leren lezen werken we in een circuit. In dit circuit doen we elke dag vijf verschillende activiteiten die ons helpen bij het leren lezen. Zo zijn we allemaal actief betrokken en we worden er ook nog eens heel zelfstandig van.

Naast het leren lezen, leren we nog een heleboel andere dingen in groep 3! Het leren wordt waar het kan, zoveel mogelijk combineert met spel.

Nieuws uit de groep

Tutorlezen
Iedere woensdagmorgen gaat groep 7 met groep 3 tutorlezen. Zij helpen zo groep 3 nog beter te worden in het lezen. Zelf leren ze hier ook van. Vaardigheden als: elkaar helpen, uitleggen, voordoen, geduld en nog veel meer. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel gezellig samenzijn!

Werken in groep 3